Хлорен препарат за дезинфекция
  • Хлорен препарат за дезинфекция

Хлорен Препарат за Дезинфекция - "Табидез 56"

36,00 лв.
С вкл. данък

"Табидез 56 е хлорен препарат", който се използва за дезинфекция на повърхности с широк спектър на действие. Дезинфектантът се предлага под формата на гранули, таблетки и ефервесцентни таблетки.

Количество

“Табидез 56” е биоцид на хлорна основа. Използва се за дезинфекция на различни видове повърхности и е с широкоспектърно действие. Дезинфектантът се предлага под формата на гранули, таблетки и ефервесцентни таблетки.

АВ: Натриев дихлоризоцианурат.

  

Спектър на Действие: Хлорният препарат действа бактерицидно, вкл. туберкулоцидно, фунгицидно (C. albicans, A. niger), вирусоцидно (HBV/HIV), алгицидно и спороцидно.

  

Област на приложение: Табидез 56 e високоефективен хлорен препарат. Предлага се като гранулиран препарат и бързоразтварящи се таблетки за дезинфекция на миещи се повърхности в здравни и лечебни заведения, сгради с обществено предназначение, повърхности, кухненска посуда, съоръжения и инсталации в обекти за производство и търговия с храни.

 

Хлорният препарат служи за дезинфекция на бели текстилни тъкани (бельо, работно облекло и др.), както и за дезинфектиране в здравни, лечебни, социални и детски заведения.

Дезинфектантът се дозира лесно и точно и е по-стабилен при съхранение.

Разфасовки:1кг. 5кг.

100 Артикула