Препарат за почистване на варовик (котлен камък)
  • Препарат за почистване на варовик (котлен камък)

Препарат за Почистване на Варовик (Котлен Камък) - "S.F. 200"

35,30 лв.
С вкл. данък

Професионален почистващ препарат за ефективно отстраняване на варовикови наслоявяния (котлен камък). 

Подходящ е за почистване на алуминиеви повърхности, неръждаема стомана, всякакъв вид контейнери, керамични плочки в баня и WC. Препаратът е подходящ за употреба в хранително-вкусовата промишленост.

Количество

Професионален почистващ препарат за ефективно отстраняване на варовикови наслоявяния (котлен камък). Подходящ е за употреба в хранително-вкусовата промишленост (млекопреработвателни предприятия).

Препаратът успешно отстранява варовик от различен вид повърхности, без да ги уврежда. Подходящ е за почистване на алумиенви повърхности, неръждаема стомана, всякакъв вид контейнери, керамични плочки в баня и WC.

Препаратът S.F.200, e подходящ за премахване на упорити замърсявания след ремонтни дейности, като остатъци от цимент, вар, боя и др. Предотвратява побеляването на почистените повърхности.

Начин на употреба: Препаратът за почистване на варовик (котлен камък) може да бъде използван с моп, с автоматична подопочистваща машина или ръчно. Нанесете продукта равномерно по повърхността, изчакайте 2-3 минути и изплакнете.

Разреждане: 3-5% (алуминий,неръждаема стомана);5-10% (други)

 

99 Артикула