За нас

   

"Еcolux" е фирма за професионално почистване, създадена  през 1995 в гр. Казанлък. Компанията специализира в предлагането на широка гама услуги и продукти в областта на хигиената, които намират приложение във всички обществени сфери – производство, туризъм, здравеопазване, администрация, домакинство. 

Ние разработваме и внедряваме нови, модерни, съвременни пакети, услуги и средства за тяхното реализиране на база изискванията и нуждите на клиента.

     

Нашата цел:

Стремим се бързо и ефективно да отстраняваме всякакви възникнали проблеми и притеснения от страна на клиента. Постоянно се усъвършенстваме и развиваме, за да удовлетворяваме изискванията и очакванията на клиентите ни. Ефективната ни работа се гарантира от:

 Автоматизирането на всички възможни процеси

 Професионалният растеж на сътрудниците на фирмата и нейните клиенти

 Умението ни за работа в екип.

   

Нашият колектив:

В условия на свободен пазар и динамична конкуренция успешният екип е най-важният фактор за развитие. Във фирма за почистване Ecolux ние знаем това!

За да отговорим на изискванията на активния пазар ние разчитаме на добрите професионалисти, които са готови да работят заедно и да отговарят на ежедневните предизвикателства. Екипът ни е съставен от висококвалифицирани и обучени маркетинг и мениджмънт специалисти, инженери, финансисти и търговци. 

Ние гарантираме, че на нашите обекти работи специално обучен персонал, който ползва професионална техника и екологично чисти консумативи.

Персоналът ни е със съответните обозначения /фирмено работно облекло, фирмен знак, име и длъжност /. Обучен е за работа с клиенти и винаги е на разположение на клиента.

   

Нашите клиенти:

Политиката на дружеството е да предлага на своите клиенти възможно най-изгодни финансови условия. За тази цел ние правим първоначална безлихвена инвестиция в необходимото оборудване, уреди и помощни средства.

Дружеството е познато като коректен партньор на държавни и частни институции. Нашите клиенти от страната и региона, които са се възползвали от услугите на нашата фирма за почистване са административни учреждения, банки, производствени предприятия в гр.Казанлък, гр.Стара Загора, гр.Павел баня, гр.София.

Дългогодишни партньори са ни клиенти от туристическия бизнес в Слъчев бряг, Бургас, Варна, Созопол, Несебър, Елените, Пампорово.

Благодарение на социално ориентираната политика на Организацията ни, сме създали трайни ползотворни отношения с болници, санаториуми, специализирани домове за рехабилитация.

Ние поемаме една задача, само когато сме сигурни, че можем да я изпълним качествено. Стремим се постоянно да се развиваме, за да отговорим на нарастващите изисквания на клиента и пазарната среда.

  

Нашите услуги:

Почистващите услуги, които предлагаме са изключително разнообразни. В тях се включва всичко, което е свързано с добрия външен вид и поддръжката на Вашия имот - от грубата работа до най - финните детайли.

 

Предлагните от нас услуги са:

- Абонаментно (поддържащо) почистване, което има за цел да поддържа определено ниво на чистота.

- Основно почистване (например, след строителство или ремонт), което премахва дълбоко проникналите замърсявания с подходящи почистващи средства, специализирани машини и пособия.

- Индустриално почистване – почистване на производствени и търговски помещения с големи размери като например: болнични заведения, заводи, цехове, магазини и хипермаркети, паркинги и гаражи.

  

Пъленият набор от услуги за професионално почистване, които се извършват от нашите опитни специалисти са:

✔ почистване на цехове, складове, халета, фабрики и заводи

✔ почистване на магазини и хипермаркети

✔ почистване на паркинги и гаражи

✔ почистване на хотели, ресторанти и заведения

✔ почистване на домове, офиси, административни и обществени сгради, входове

 почистване на бани, тоалетни и санитарни помещения

✔  почистване на кухни

 почистване на басейни

 ръчно и машинно почистване и полиране на твърди подови настилки

 прахосмукиране и пране на килими и мокети

 пране и почистване на мека мебел

 почистване на прозорци и фасади

 почистване на фотоволтаични панели

 снегопочистване